Friday, November 19, 2010

KEMPEN "SAY NO TO KHAIRY JAMALUDDIN" !!!


MOHON PERHATIAN TUAN-TUAN & PUAN-PUAN YANG BENCIKAN KJ,

StaQBlog telah menulis banyak kali , dan yang terkini baru-baru ini (sebelum berlangsung Pilihanraya Kecil Galas & Batu Sapi) mengenai "khabar angin" KJ akan dilantik ke dalam Kabinet Dato' Sri Najib (sebenarnya maklumat hampir rasmi yang AloQStaQ dapat tahu dari saluran yang BOLEH DIPERCAYAI).

Dan dalam 24 Jam lalu, AloQStaQBlog dapat kesan beberapa rakan blogger telah mula mengetahui berita yang "hampir rasmi" tersebut), seperti M.I.M , Azli Sukri dan lain-lain blogger ...

BEGITU PANAS !!! ROMBAKAN KABINET Dato Sri Najib yang dikatakan akan berlaku selepas PRK Galas & Batu Sapi tempohari, kini semakin kuat dihidu khabarnya oleh blogger & pemerhati politik.

Walaupun AloQStaQBlog telah tercium perkara penting itu lebih awal, AloQStaQBlog hanya mampu menulis dalam blog dan berdoa kerana perkara paling MENAKUTKAN apabila sumber memberitahu bahawa KHAIRY JAMALUDDIN akan dilantik kedalam kabinet DS Najib kali ini !!!

KLIK SINI : AloQStaQBlog sebut pasal "khabar tak rasmi" (siar Sebelum PRK Galas & Batu Sapi)
KLIK SINI : Video Bukti SUNGGUH RAMAI BENCIKAN KJ !

INI AMAT MERBAHAYA KEPADA UMNO & BN & 1MALAYSIA ! Ianya kerana kesan luka serta parut kepedihan ahli UMNO & RAKYAT MALAYSIA masih jelas kelihatan dan masih SEGAR dalam ingatan semua ! Ianya ala-ala parut chiken pox yang dialami oleh YAB PM baru-baru ini gamaknya ... Walaupun pelbagai ubatan termahal dan terbaik telah digunakan, sudah pastinya parut tersebut masih memakan masa untuk hilang !!!

Begitu juga masih segar dalam ingatan rakyat Malaysia mengenai seorang budak hitam bernama KHAIRY JAMALUDDIN menantu ABDULLAH.

Seorang yang sudah didapati bersalah atas kesalahan RASUAH dalam Pemilihan UMNO (Jawatan Ketua Pemuda) tetapi telah di"AMPUN"kan (atas kuasa siapa?) akhirnya berlaku satu pemilihan Pemuda yang amat-amat meragukan prosesnya (khasnya proses pengiraan undi yang pelik gila babi!) dan AKHIRNYA KJ MENANG (diumumkan hampir di tengah malam!) - berapa jam depa amik masa mengira undi yang tak sampai SERIBU tu !!??? ... GILA BETOI !

Begitu juga dengan apa yang telah berlaku sepanjang Mertua KJ memerintah Malaysia, begitu banyak kerosakan telah berlaku sepanjang Mertua dinasihati oleh PUNAHSIHAT a.k.a MENANTU. Hasil tangan-tangan anak menantu dan mertua yang dungu.

Mertua mengikut sahaja apa yang DINASIHATKAN oleh menantu yang lahap. Ramai yang masih ingat, menantu inilah yang menjadi "POSMEN" atau juga boleh disebut sebagai BALACI HARAM JADAH menghantar PASSPORT untuk si PELIWAT sejurus PELIWAT Di"BEBAS"kan lebih awal; oleh si mertua !

Ini semua bencana !
Ini semua malapetaka !
Ini semua bala !

Semuanya di akibatkan oleh si hitam yang di sayangi oleh mertua ! Cukup-cukup memedihkan sekalian rakyat Malaysia.

Nah ! Hadiahnya BN dah terima pada 08-MAC-2008.

BN lingkup melingkup tersungkur.
Hasil kejahatan dan nafsu lahap si menantu inilah ! ...

Kali ini , ROMBAKAN KABINET 2010, apakah parut yang masih segar itu akan luka kembali ? Jangan bermain dengan api, nanti tergadai pula SEMUA NEGERI.

Ini ingatan KERAS & IKHLAS dari blogger yang terlalu sayangkan Dato' Sri Najib, 1 Malaysia, parti UMNO, kepimpinan BN demi Agama, Bangsa & Tanahair.

Jangan ambil ringan kata-kata kami (para blogger).

parpukari 1
parpukari 2
parpukari 3
Gerakan-Anti-PKR
Dr.Novandri M.I.M
Antikhairy blog
Anakomak76
Sanggul Melayu
Azlishukri blog (Sila Baca Ruangan Komen Pembaca)
Keris Putera blog

- INI BARU SEGELINTIR, RAMAI LAGI BLOGGER & RAKYAT MALAYSIA YANG ANTI-KJ !

DIPOHON SEMOGA KEMPEN ANTI-KHAIRY DISAMBUT OLEH SEKALIAN BLOGGER YANG SAYANGKAN NEGARA. TAK KIRA BLOGGER PRO-UMNO MAHUPUN BLOGGER PEMBANGKANG. LETAK BANNER DI BAWAH UNTUK MENYATAKAN KEBENCIAN ANDA TERHADAP MANUSIA BERNAMA : KHAIRY JAMALUDDIN.

(Sila Klik Untuk Besarkan Imej, Save & Paparkan dalam Blog Tuan-Tuan & Puan-Puan)


AloQStaQ
12:30 Malam
JUMAAT : 19 November 2010

6 komen:

Anonymous November 19, 2010 at 2:12 AM  

KJ perasuah....mn bukti???

Anonymous November 19, 2010 at 8:44 AM  

Takkan D.S Najib buta tentang perkembangan yang berlaku tempoh hari, atau pura2 tidak ingat pulak.Siapakah penasihat paling rapat dengan D.S Najib? Mereka2 ini patut memberikan nasihat yang betul supaya Malaysia terselamat dari malapetaka. Mungkin DS Najib ada banyak urusan lain hingga terlupa akan detik2 hitam yang melibatkan Khairy,Kalimullah dan Anwar ni? Kita semua harus menasihatkan DS Najib tentang menjaga tanggungjawab terhadap kepincangan politik BN....

AloQStaQ November 19, 2010 at 8:56 AM  

Ni bukti ...

KUALA LUMPUR, 17 Mac (Bernama) -- Sembilan hari sebelum pemilihan Umno pada 26 Mac ini, politik Malaysia hari ini digemparkan dengan larangan bertanding jawatan timbalan presiden parti yang dikenakan terhadap Ketua Menteri Melaka Datuk Seri Mohd Ali Rustam berhubung amalan politik wang.

Keputusan itu dibuat oleh Lembaga Disiplin Umno yang mendapati Mohd Ali, yang juga Naib Presiden Umno, bersalah mengikut Perkara 10.1 Tataetika Ahli Umno kerana kesalahan rasuah dan politik wang yang dilakukan oleh ejennya.

Pengerusi Lembaga itu Tan Sri Tengku Ahmad Rithauddeen Tengku Ismail turut mengumumkan bahawa lembaga itu juga mendapati Naib Ketua Pemuda Umno Khairy Jamaluddin, bersalah mengikut perkara yang sama tetapi beliau hanya diberi amaran.

Ini bermakna Khairy masih layak bertanding dalam pemilihan bagi jawatan Ketua Pemuda Umno yang dijadual berlangsung pada 25 Mac ini.

LUPA KA?

Pakteh November 19, 2010 at 3:57 PM  

Mohon utk pakteh gunakan artikel ni..TQ

Pakteh November 19, 2010 at 4:20 PM  

Yang tanya mana bukti tu terlupa atau buat2 lupa atau memang tak tau apa-apa.

wazahu December 18, 2010 at 10:49 AM  

AloQ StaQ aku memang meluat sungguh2 kt KJ ni.napa Najib tak buang merosakkan parti ja. hang kempen kuat2 sikit bagi depa tendang dia mcm pecacai...Satu lg AoQ StaQ, aku confuse dengan ANONYMOUS ni, dia ni aku rasa org PAS PIS PUS tapi buat2 mcm orag UMNO hati2 bro

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP