Friday, September 25, 2009

AloQStaQBlog kini berwajah baru bermula KHAMIS : 24hb September 2009

Diumumkan, kini AloQStaQBlog bertukar wajah dari yang lama kerana aku dah menukarkan template blog ni, memandangkan template asal sudah hampir 2 tahun digunakan (since Okt 2007) dulu ...

Jadi, harap dengan transformasi wajah blog ini akan lebih memudahkan para sahabat-sahabat pelayar blog ini untuk terus memberikan sokongan padu kepada AloQStaQBlog demi meneruskan perjuangan murni kita bersama demi ALIF (AGAMA) , BA (BANGSA) dan TA (TANAHAIR) ....

++ : Komen & Pandangan dari sahabat-sahabat untuk AloQStaQBlog amat-amatlah dialu-alukan ... Terima Kaseh.


Salam Untuk Semua ...
Wassalam.


AloQStaQ
//A.S\\


4 komen:

Rahman,Ahchong,Muniandy September 25, 2009 at 12:55 PM  

salam ziarah,
blog anda kemas dan teratur.tahniah.moga kita bersama dpt mencungkil kebenaran yg ada pada parti keramat UMNO.tq

Detguaq September 25, 2009 at 1:44 PM  

Salam Aidil Fitri,

Biar wajah template yang berubah, jangan perjuangan yang berubah.

Alif Ba Ta tetap menjadi keutamaan.

Dan nampaknya semakin ramai bloggers yang telah mem'botox'kan bolg masing-masing.....he he...

wénkt September 25, 2009 at 5:54 PM  

Berbangga menjadi Melayu Muslim Malaysia yang bakal menyambut 'Arthur's Day' hari ini di Sunway Lagoon (bersamaan 6hb Syawal 1430H). Sempena 250 tahun, Guiness dicipta. Dengan semangat perpaduan, jom sambut Arthur's Day. ANDA BERANI?

jom ramai2 pergi Sunway Lagoon. kat selangor kot.. Selamat punya, Take Beer!!

AloQStaQ September 26, 2009 at 3:47 PM  

Rahman, Ahching, Muniandy ... Terima Kasih daun keladi, pendapat anda amatlah disanjung tinggi ... TQ Sahabat ...

DetGuaq,
TQ bro, perjuangan Alif Ba Ta akan terus dipertahankan. Generasi akan datang amat mengharapkan kesinambungan warisan yang bermakna dari kita semua ... Jangan warisi anak cucu cicit kita dengan kehancuran Alif Ba Ta! Pasti mereka akan merana ...

wenkt,
Tak berapa nak jelas ... Buat satu posting pasai 'Arthur's Day' ni dalam blog hang, dan publish kasi orang ramai baca ... baru jelas bro! ... ADA BERANI? Tulis la.



AloQStaQ

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP