Friday, April 5, 2013

Ramai Puak PR Merungut ! Muka Anwar Tak Dak Seri Langsung Jadi Penghias Muka Depan Web Rasmi !

Aku terbaca dalam FB kawan-kawan yang sokong PR yang nampaknya rata-rata merungut tentang gambar Anwar yang langsung tiada aura , tiada seri , tiada cahaya keimanan , muka macam orang tua , tak menarik dan macam-macam lagi benda negatif yang diorang sebut pasal cover page website anwaribrahim yang rasmi seperti capture di bawah.

KLIK UNTUK BESARKAN GAMBAR & BANDINGKAN KEDUANYA !


Bila aku masuk sendiri tengok website rasmi anwaribrahim tu, aku sendiri terkejut melihatkan muka anwar yang macam tu punya selekeh ! INI ADALAH PETANDA BURUK PAKATAN RAKYAT AKAN JAHANAM TERUK PADA PRU13 KALI INI ... Berbanding dengan webpage rasmi DS Najib, wajahnya jauh lebih menarik dan sejuk mata dan hati memandangnya ....

Bayangkan muka yang TAK ADA AURA macam ni digunakan untuk mukadepan laman web rasmi ?
Amat Huduh Piang !! Takda kelayakan langsung nak memimpin Malaysia .
.. ABAI ! Asalkan Bukan Anwar Ibrahim.


VOTE FOR NAJIB !
VOTE FOR BN !

AloQStaQ
AloQStaQBlog
JUMAAT
05 April 2013
9:19 Pagi

3 komen:

Anonymous April 5, 2013 at 9:27 AM  

Ok lah tu...senyum pun manis lg sb tu gay ramai syok kat dia...cuba letak makeup sikit dan lembamkan sikit kat dahi barulah nmpk warak dan smbhyg dia dpt pahala.

Anonymous April 5, 2013 at 10:02 AM  

Pok Nik Said:


Calon merokok diharamkan jadi calon....! Calon berjuboq halal pulok jadi calon....erkkkkkk!!

Anonymous April 5, 2013 at 10:33 AM  

memang betul lerr! tq admin sebab sebut benda ni. aku akan cetak dan edarkan pada geng kampung and kolej aku. muka anwar dalam page www.anwaribrahim.com tu memang teruk sangat, dan memang tak menarik langsung. gambar dsNajib memang terbaekkk !

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP