Sunday, July 3, 2011

PENDERHAKAAN !! ... Kerana TITAH AGONG MENGENAI BERSIH ... SEORANG BLOGGER PR MEMFITNAH AGONG MAKAN RASUAH !!!

UPDATE ADA DI BAHAGIAN BAWAH SEKALI (TULISAN BIRU) :

Aku membelek-belek posting komen FB di dalam Malaysiakini lewat malam ini mengenai respon bebudak Pakatan Rakyat setelah Agong menitahkan secara rasmi dari Istana Negara mengenai Perhimpunan Haram BERSIH 2.0 pada minggu ini ... Di SINI

Maka, bermacam-macam ragamlah pendapat diorang ...

Aku tak amik pot sangat pun, kalau setakat diorang nak menuduh bahawa teks titah Agong itu sebenarnya Dato Najib yang tulis (bagi aku ni hanya budak2 bodoh sahaja yang bercakap!).

Bagi aku itu luahan diorang yang terlalu terhiris apabila titah Agong seolah-olah tidak menyebelahi mereka. Biasa la tu ...

TETAPI, APA YANG MENJADIKAN DARAH AKU NAIK MENYIRAP TAHAP LANGIT APABILA AKU TERLIHAT SATU POSTING YANG DIBUAT OLEH PENAMA : Muhammad Nur Hanief  YANG MENYEBUT INI ;

Masalahnya ramai yang tahu Najib kaki rasuah. Agong mana yang percayakan kaki rasuah? Mungkin Agong yang makan rasuah saja.

INI ADALAH SATU PENGHINAAN TERHADAP AGONG.

IA JUGA SATU PENDERHAKAAN SEORANG RAKYAT TERHADAP RAJANYA.

IA JUGA MENGGAMBARKAN BAHAWA RUKUN NEGARA KEDUA "KESETIAAN KEPADA RAJA & NEGARA" TELAH DILANGGAR.

IA JUGA SATU FITNAH TERHADAP YANG DIPERTUAN AGONG.

IANYA ADALAH SATU BENTUK HASUTAN SUPAYA RAKYAT MEMBENCI INSTITUSI BERAJA DI MALAYSIA.

IANYA BOLEH DIANGGAP SEBAGAI BERNIAT JAHAT DAN BERNIAT UNTUK MELANCARKAN PERANG TERHADAP YANG DIPERTUAN AGONG !


BLOGGER HANIEF PERLU DI I.S.A KAN !

BUDAK INI MEMANG BANGSAT ! ... DIA TAK BERGUNA JADI RAKYAT MALAYSIA !




Jadi, aku harap pihak berkuasa dapat mengambil tindakan PALING KERAS terhadap blogger (pemilik blog : http://hanief.blogspot.com/) yang selama ini terlalu banyak menghina Kerajaan Malaysia melalui blognya dan video-videonya di YouTube.

Kali ini, hanief sudah terperangkap !

Terperangkap kerana keceluparan yang dia sendiri sebut ! Sepandai-pandai beruk melompat, Hanief ni lebih bodoh dari beruk ! ...

MELAYU MACAM NI PATUT DI BUANG NEGARA ! NYAH NGKAU PI DUDUK DI ANTARTIKA BERKAUM DENGAN BERUANG KUTUB ! SHOH ! SHOH !
Aku sudah print screen segala fitnah si malaun Hanief ni terhadap YDP Agong !

SEMOGA HANG DI I.S.A KAN, Hanief ! ...

Selamat bermastautin di Pusat Tahanan Kamunting !


AloQStaQ
03 Julai 2011
AHAD
11:55 MALAM

UPDATE ISNIN 04-JULAI-2011 : JAM 8:30 PAGI
1 - Satu Laporan POLIS terhadap Hanief telah dibuat di Balai Polis Pasir Gudang oleh seorang pembaca (bob) pada Jam 2.20 pagi 4/7/2011 No report PASIRGUDANG/004918/11 diambil oleh L/Koperal R144422 Helmi bin Rosi.

2. AloQStaQBlog mengalu-alukan tuan puan para pembaca blog ini seandainya ingin turut membuat laporan polis di seluruh negara bermula hari ni, sila EMAIL AloQStaQ di email ini : AloQStaQ@gmail.com   ATAU   AloQStaQ@yahoo.com   untuk mendapatkan semua PRINT SCREEN yang boleh dijadikan BUKTI untuk ANDA MEMBUAT REPOT POLIS NANTI.

3. Demi Kedaulatan Tuanku & Maruah Negara, AloQStaQBlog SEDIA UNTUK MEMBANTU.

38 komen:

Anonymous July 4, 2011 at 12:07 AM  

Tangkap aje bapok ni.anak sundal

Anonymous July 4, 2011 at 12:17 AM  

Mamat ni mmg tak pernah serik.ini bukan kali pertama dia buat penghinaan kepada raja,sultan dan agong.sehingga terpaksa lari ke singapore akibat keceluparan mulut si keparat ni.jom buat police report.

Anonymous July 4, 2011 at 12:18 AM  

babi hanief ni. dah lama aku perhati dia ni, akhirnya dia akan di ISA kan. Alhamdulillah!

keep up the good job aloq setaq!

Anonymous July 4, 2011 at 12:23 AM  

BELUM TENTU LAGI DIATU MELAYU. ENTAH2 BABI BERBULU AYAM.. MANA KITA TAHU. SEKARANG INI APA PUN BOLEH JADI...

Kawan-hanief July 4, 2011 at 12:23 AM  

korang tak faham maksud hanief tu. dia tak tujukan ayat tu kepada YDP Agong. dia bagitau isu di Iran. jangan jadi bodoh la...

hanief bukan macam tu. aku kenal dia. tolonglah delete artikel kau ni admin.

Anonymous July 4, 2011 at 12:31 AM  

ade ke Agong di Iran.hmmmm.....

Anonymous July 4, 2011 at 12:35 AM  

Perghhh..... Nah, terimalah padahnya! Terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata, memalukan ibu bapa, orang kampung dan keturunan.... Tugas yang baik AloQStaQ... Teruskan pemburuan saudara...

Anonymous July 4, 2011 at 12:38 AM  

sudah la aloq staq,
si hanif ni bulan 3 (baru aja 3 bulan lepas) dah kena serbu dengan MCMC (SKMM) katanya dah habih laptop dia .

ni ada lagi. aloq setaq pulak nak buat hal dengan si hanif ni. kesian la kat dia.

dia tu jiwa dah rosak.

biar kan la .
aku bukan apa, aku tak nak nampakkan kerajaan malaysia ni amat teruk. sampai tak bolih tegur langsung, sikit2 kena tindakan. nampak sangat kerajaan datuk najib ni penakut.

sudahlah. delete la artikel ni.
lupakan saja hanief tu. amacam? boleh kot?

Anonymous July 4, 2011 at 12:42 AM  

tak yah le duk mesia ni kalo ko dah tak suke sangat... gi carik negare yang suke ko ye en hanief ye...

Anonymous July 4, 2011 at 12:45 AM  

titah perintah ALLAH pun manusia sanggup langgar...kat dunia nie
siapalah yg lebih berkuasa...

titah agongpun disanggah...hukuman
dunia yg ada pasti kena pada orang
yg layak!!!contoh penderhaka!!

Anonymous July 4, 2011 at 12:47 AM  

jangan bagi muka...kan dah naik muka....kini kita bagi tapak kasut kat muka dia pula...

putera syamsul July 4, 2011 at 1:09 AM  

aku nasihat kan kalau dah ada print screen bleh pegi buar report polis...tindakan susulan boleh di ambil...

Anonymous July 4, 2011 at 1:09 AM  

bodoh puak umngok ni. hanif tu sebut "Mungkin Agong yang makan rasuah saja" MUNGKIN itu andaian. bukan KENYATAAN. bodoh macam lembu semua ni!

itupun korang nak ugut ISA ? memang bodoh ganda dua la korang semua ni. hanif tak salah! aloqstaqbodoh yang salah!

Anonymous July 4, 2011 at 1:10 AM  

Good job.aku mmg pantang tgk pengkhianat bangsa ni..report cpat..hantar masuk dlm..

Anonymous July 4, 2011 at 1:25 AM  

"Mungkin Agong yang makan rasuah saja" MUNGKIN itu andaian. bukan KENYATAAN.
kah kah kah
dah kantoi suruh delete
banyaklah kau punya mungkin dan andaian
kenyataannya korang ni BEBAL MCM AMBIGAL

anti Blogger Bapok Anti Kerajaan July 4, 2011 at 1:25 AM  

Si Hanief nie mak bapak die pun selamba dimakinya, dibodo2 kannye...ape sangat takat kutuk2 Agong, PM, BN, UMNO dan org2 yang tak sebulu dengan die..kacang puteh ajer...Aku doa die mampus dalam keadaan hina di Singapura tuh..ptuihh!!

HHalem July 4, 2011 at 1:30 AM  

Budak bermasalah mental tu kurang siuman dgn kenyataan beliau mengenai Agong. Dia minta:

"Gulingkan kedua-dua susuk ini (Najib & Agong). Selesai masalah."

hafiz July 4, 2011 at 1:32 AM  

Dia ni dah biasa dengan SKMM & Polis..mana serik bai..

Anonymous July 4, 2011 at 1:34 AM  

AMBO DAH ADD HANIF TU...PENGDERHAKA..
SORANG LG SENGGAMA MINDA PON SAMA..MASYALLAH INI DIDIKAN KAFIR HARBI DAP , PAS N PKR...LUKUTKAN KERAKYATAM MALAYSIA XPERLU ORNG SPERTI NI...

- MUJAHID ALHAQ

Anonymous July 4, 2011 at 1:59 AM  

bila Hanief ni dah ditangkap, jangan lupa minta akhbar2 dan semua blog siarkan muka dia..lepas tu sesapa yg bertemu dgn mamat sial ni, ludah kan muka dia ok..

Anonymous July 4, 2011 at 2:05 AM  

bn penakut bn penakut bn penakut bn penakut bn penakut bn penakut.. umno kecut umnoo kecut umno kecut umno kecut umno kecut..

Anonymous July 4, 2011 at 2:16 AM  

Yg menguruskan pilihanraya ialah badan bebas-Suruhanjaya Pilihanraya.Pengerusi dan ahli2nya dilantik oleh KBDYMM YG Dipertuan Agong. Bersih menentang Suruhanjaya yg dilantik oleh Agong,bermakna mrk terang2an menentang perlantikan yg dibuat oleh Agong.

Boleh sesapa bagitau siapa name Hanief ni yg sebenar? ada sesapa yg ada gambar & profile dia? Atau sesapa yg tahu alamat lengkap dia? Mohon dapat disiarkan dlm blog ni..bukan apa, saja nak tgk muka mamat ni..mana lah tau tergerak hati nak singgah rumah, nak berbual-bual..thanks..

Anonymous July 4, 2011 at 2:59 AM  

" korang tak faham maksud hanief tu. dia tak tujukan ayat tu kepada YDP Agong. dia bagitau isu di Iran. jangan jadi bodoh la..."
Kami yg bodoh ke KAU yg buat2 BODOH??
Dia ckap NAJIB tu kaki rasuah pastu dia kaitkan dgn Agong yg percaya dia dia pn mesti kaki rasuah juga

Anonymous July 4, 2011 at 3:37 AM  

main2 pula budak ni dengan agong....kalaukita nak tulis satu2 berita..jangan ikut perasaan...guna akal sikit....terlajak perahu bole undur..terlajak taipp ini lah jadinyaa....tak tido malam kamu hari niii......minta ampun cepat .....sebelum esokkkkkk...aku tau...hang tentu dok meroyan la niiii .....daulat tuankuuu

Anonymous July 4, 2011 at 3:54 AM  

andaian pun akan jadik fitnah ngok,perkara y kita tak pasti kesahihan dia jgn lah di sebut2. bila kena hukum mula lah slh2kan org itu org ini.

Anonymous July 4, 2011 at 4:34 AM  

betoi...betoi...dia sebut mungkin saja....try tukaq agong tu kepada anu-war....maungkin jugak...tp time tu sure kena punya......tp niat tetap gak nak kata yg tu....

Anonymous July 4, 2011 at 6:22 AM  

jgn delete atikel ni.. kalo boleh sebarkan.. biar dia tau langit ni tinggi ke rendahnya..

Bob July 4, 2011 at 7:10 AM  

Jam 2.20 pagi 4/7/2011 aku dah buat report polis ke atas Hanief. No report PASIRGUDANG/004918/11 diambil oleh L/Koperal R144422 Helmi bin Rosi.

Bob July 4, 2011 at 7:10 AM  

Jam 2.20 pagi 4/7/2011 aku dah buat report polis ke atas Hanief. No report PASIRGUDANG/004918/11 diambil oleh L/Koperal R144422 Helmi bin Rosi.

Pakteh July 4, 2011 at 8:34 AM  

Kalau mangkuk tu hangpa rasa tak salah, awat dok mintak ALoqStaq delete posting ni?..supaya xdak bukti yang mangkuk sekoq tu memang mempunyai niat menggulingkan Agong?

Bulih pulak dia dok pikiaq Agong terima rasuah....??
Bob khabarnya dah buat report....

Inilah natijahnya bila bertuankan kafir harbi lahanat Ambiga....

Anonymous July 4, 2011 at 12:27 PM  

BOB lu babi anjing melayu umno. india kering akan bunuh kau jaga jaga

budakkampong July 4, 2011 at 1:21 PM  

aku tgok blog mangkok hanief tu dARi zaman PAK LAH lagi weh,dia ni memang dari dulu lagi suka hina pemimpin,dari zaman paklah lagi la dia ni buat hal,tak caya tgok video2 yg si mangkok tu buat,dulu dia hina MB,pastu hina Sultan,skang ni hina YDP agong pla,memang melampau la mamat ni..lucut buang kerakyatan buat rakyat mangkok macam nih,biar jadi pengajaran bt yg len
Blog Cap Kati

usin July 4, 2011 at 1:23 PM  

hanief, hanief. apa bodo sgt lu ni. kalu gatalpun tgn lu nk tulis, jagala tengkok lu skali. x pasal2 lu dh kutuk Agong. lu gila la hanief. lu ingat nk berblog, ikut sukati lu je ke. gua ingat lu bukan free thinker, so lu ada agama. kt mana batas2 agama lu. sembrono tulis ikut perut lu. gua ingat masa ni lu dh panas ponggong hanief, dh ada laporan polis untuk lu. kalau lu didapati memerangi Agong, lu kena hulum bunuh tau..hehehe

1 Malaysia July 4, 2011 at 1:41 PM  

Anonymous 12.27pm,ceh nak ugut bunuh pulak.Kau ni patut dihukum tembak sampai mati.Aku cadangkan anjing ni ditembak di khalayak ramai."BOB lu babi anjing melayu umno. india kering akan bunuh kau jaga jaga"India kering?Ko ke india kering tu?Bodoh nak mampus.Sama macam ambiga tu.Cayalah BOB.Daulat Tuanku!Kami rakyat yang cintakan keamanan menjunjung kasih titah tuanku.

Anonymous July 4, 2011 at 11:31 PM  

iyaka dah report.. eeee takutnya.. bn penakut bn penakut bn penakut bn penakut bn penakut bn penakut.. umno kecut umno kecut umno kecut umno kecut umno kecut..

Anonymous July 5, 2011 at 1:25 PM  

ful stopp.. full stoppp penakut lar lu org umno n bn.. berani hebat ikut cara betui lar.. sebijik mcm PM dan kroni penakut,ayam,keut,pondan,dayus.. tak guna sembang banyak.. tnggu pru nt.. lepas pru kita jumpa

Anonymous July 20, 2011 at 10:38 AM  

ckap mcm takde iman jer...cakap parti agama islam..tapi bodoh bangang..agama islam letak di kaki.ni mesti kuli cina babi DAP ni

BoTak March 31, 2012 at 5:33 PM  

hahahahaha.. berani tulis bg ada link la.. ni ckp byk tapi menyorok nama bleh la ckp mcm2. poyo la.. buang ms layan je..

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP