Thursday, November 26, 2009

MATA DAJJAL SUDAH MULA DITERJEMAHKAN DI MALAYSIA...

INILAH MATA DAJJAL YANG AKHIR-AKHIR INI JELAS SEKALI DITAYANGKAN DI KHALAYAK UMUM, KHASNYA KEPADA YANG MASIH BELUM SEDAR (khususnya Ahli-Ahli PKR dan Pakatan Rakyat) ... Sebenarnya aku agak terlambat untuk meletakkan posting ini di AloQStaQBlog kerana Konvensyen KEADILAN RAKYAT di Pulau Pinang telahpun berlangsung beberapa minggu lepas.



Tapi, hari ini, bila aku login FACEBOOK aku, aku terpandang satu posting photo yang menarik. Hasil dari upload oleh Bapak3. Aku mohon izin Bapak3 untuk meletakkan hasil karyanya ini di blog aku (Rujuk Foto pertama - atas sekali dalam posting kali ini) ...

Aku tak berminat untuk menghuraikan lebih lanjut mengenai "MATA DAJJAL" di posting kali ini, kerana sudah banyak sangat kajian mendalam telah dijalankan oleh ramai pihak yang mahu membongkar rahsia "MATA DAJJAL" ...
Kalau nak lebih mudah, masuk google -> search : illuminati ATAU the all seeing one eye ATAU Eye of Providence ATAU cari buku apa saja yang berkaitan dengan ILLUMINATI ... Hasil maklumat pencarian tersebut, cubalah kaji dengan mendalam dan fahami disebalik MATA tersebut .... Semoga berjaya!


AloQStaQ

8 komen:

wanbaki November 26, 2009 at 2:04 PM  

hang kata pi lah natang pa pun..puak2 ni taksub... nak wat lagu mana??? kalau kena tang UMNO depa caci lebih dari angjing kurap...kena tang depa KITA PIKIR LA SENDIRI

Aku,Pasbuih Dan Siamang November 27, 2009 at 1:29 AM  

salam.

Tapi selama nei PAS ambil semangat Anwar Ibrahim...Semangat Nabi Ibrahim tu hanya wayang untuk puak-puak mereka berceramah saja....nak korbannkan nyawa ??? jgn haraplah puak-puak PAS nei...nak korban duit ringgit pun susah !!!

Mengalas uncang diceramah2 PAS menadah simpati pada rakyat bijak lah puak-puak kapiaq harbi nei...nak bersedekah dan nak korban harta benda jauh panggang dari api...

hans November 29, 2009 at 11:25 PM  

saudara
harap sudi baca entry ini ENTRY dan komen yer

fahmi January 10, 2010 at 1:10 AM  

Assalamualaikum..

Terus terang ambo bukan penyokong kpd BN mahupun UMNO..tetapi faktor logo seakan mata satu pada bendera PKR sesuatu yg menakutkan.

Selain logo mata satu pada bendera PKR...camner dgn kedudukan serta corak kawasan terkenal KLCC? sudahkah anda mengkaji lebih lanjut mengenainye?

anda perasaan x kalu tgk pada google earth di sekitar dataran merdeka...ada logo mata satu

Bagaimana dgn Khairy?

Anonymous September 21, 2010 at 8:16 PM  

alamak...betui la ada bangunan yg mcm mata 1, yg klcc tu mmg dah terang2 lar....haih....mane yg betui ni, nk kiamat gamak nye....
kwn2 kt sini...mane yg tbc komen ni try google "planet-x atau nibiru plak.....info best gak tuh =)

syed amran syed omar March 15, 2013 at 1:31 AM  

assalamualaikum.......apa yg di paparkan oleh blog ini adalah logo-logo yang di gunapakai ke atas parti yang berkaitan bukan persamaan tetapi di ambil bulat-bulat iaitu persamaan CBS news network (warna itam)dll..x kan x ada logo lain yg nak di gunakan atau di reka sendiri (mungkin ada sebab tertentu)
...kalau lihat earth google.....semua roundabout di malaysia adalah lakaran sepertimata.....telaga air belakang rumah saya pun bulat seperti mata satu.....wallahualam

Anonymous March 21, 2013 at 3:25 PM  

must check LcIWpSPd [URL=http://www.hermes-birkin-price.weebly.com/]birkin bag price[/URL] at my estore fuahSCjL [URL=http://www.hermes-birkin-price.weebly.com/ ] http://www.hermes-birkin-price.weebly.com/ [/URL]

Anonymous May 10, 2013 at 1:45 PM  

Bangunan Sunway Piramid Mall penuh dgn simbol2 dajjal dan firaun. Cuba anda perhatikn. Dan bangunan itu dibina telah lama..

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP