Saturday, May 4, 2013

DUA VIDEO TERAKHIR SIARAN ALOQSTAQBLOG SEBELUM ANDA MELANGKAH KE PUSAT-PUSAT MENGUNDI ESOK PAGI ... TONTONI & HAYATINYA ... SEMOGA BN MENANG BERGAYA DI PRU13 !! ... InsyaAllahhh ! ...

Tidak sampai 12 JAM sahaja lagi untuk Rakyat Malaysia menunaikan tanggungjawab mengundi di PRU kali ke 13 bagi menentukan kerajaan memerintah bagi 5 tahun selepas ini.

Bagi semua pengundi-pengundi di Malaysia, BUATLAH PILIHAN YANG TEPAT DEMI MASA DEPAN DIRI SENDIRI, ANAK CUCU DAN GENERASI AKAN DATANG ... SALAH MEMANGKAH ESOK HARI, AKIBATNYA AMAT PERIT ...

Setelah lebih dari 55 Tahun Malaysia MERDEKA dan bebas dari segala pengaruh kuasa asing, kita hidup aman damai dan harmoni di dalam sebuah negara yang berbilang etnik , bebas ke sana ke mari tanpa rasa takut dan prejudis, bebas mengamalkan kebudayaan masing-masing dan paling utama adalah bebas untuk menunaikan tanggungjawab sebagai penganut agama masing-masing ... Kenapa kita hendak mencuba sesuatu yang baharu yang tidak dapat menjanjikan kebaikan seperti yang pernah kita semua lalui selama ini?

Oleh yang demikian, jangan ragu-ragu ... tekadkanlah diri anda, keluarga anda dan kenalan anda untuk terus memberi undi kepada pemerintahan yang selama ini cukup sempurna menjaga Malaysia. Pilihlah untuk meneruskan apa yang ada. JANGAN TERPEDAYA DENGAN JANJI MANIS PIHAK YANG TIDAK PERNAH MEMERINTAH - KERANA JANJI-JANJI MEREKA IBARAT MENJANJIKAN BULAN & BINTANG , NAMPAK SAHAJA INDAH TETAPI UNTUK MENCAPAINYA TIDAK BERUPAYA !

PERCAYALAH KEPADA ALOQSTAQBLOG : BAHAWA JANJI TRANSFORMASI DATO' SRI NAJIB TUN ABDUL RAZAK ADALAH SATU JANJI YANG LOGIK AKAL , SEDAP MATA MEMANDANG DAN BERUPAYA UNTUK DICAPAI ...

Kepada Semua Rakyat Malaysia ,
Selamat Mengundi BARISAN NASIONAL Esok 5 Mei 2013. Keluarlah awal untuk mengundi ... UNDILAH CALON-CALON BARISAN NASIONAL ...

Video Khas Untuk Tontonan Rakyat Malaysia :
Video Khas Untuk Ingatan Kepada Bangsa Melayu :
Sekian,

Marilah kita sama-sama berdoa :
"YA ALLAH ! YA TUHAN KAMI YANG MAHA KUASA, MAHA AGUNG ... KAU BERILAH KEMENANGAN BESAR KEPADA PARTI BARISAN NASIONAL DI PERINGKAT PARLIMEN MALAYSIA DAN KESEMUA NEGERI² DI MALAYSIA. DEMI UNTUK KELANGSUNGAN KEBAIKAN UNTUK SEKALIAN RAKYAT DAN MASA DEPAN AGAMA ISLAM, BANGSA DAN TANAHAIR. Aminnnn Ya Robbal A'laminnnn .... !!! YA ALLAH, PERKENANKANLAH DOA KAMI INI YA ALLAH ! ..."SELAMAT MENGUNDI BARISAN NASIONAL !


.
IKHLAS :

Admin
AloQStaQBlog
SABTU
9.00 Malam
4 MEI 2013
---- Esok PRU13----

3 komen:

Anonymous May 4, 2013 at 9:49 PM  

AAAMINNNNNN

Anonymous May 6, 2013 at 6:17 PM  

It is not my first time to pay a quick visit this web page, i am browsing this site dailly and take nice information from here all the time.


My webpage :: acoustic guitar chords for beginners

Anonymous May 12, 2013 at 2:16 PM  

SUNGGUH SYAHDU MELODI SERTA LIRIK LAGU KERAMAT INI.....SEMOGA IA AKAN MEMBAKAR SEMANGAT BANGSA YANG SEKIAN LAMA DINGIN, DIHARAPKAN JUGA IA BISA MENGHIDUPKAN JIWA ANAK BANGSA YANG SEKIAN LAMA MATI...BANGUNLAH BANGSA KU, BANGUNLAH BANGSA AYUH KITA BERPIMPIN TANGAN DAN BERSAMA-SAMA KITA MEMPERTAHANKAN HAK....SESUNGGUHNYA MASA TIDAK LAGI MENUNGGU KITA....SEBELUM NASI MENJADI BUBUR MARILAH KITA PASTIKAN BUMI BERTUAH INI TETAP MENJADI MILIK KITA UNTUK SELAMA NYA......yang ikhlas ABE MUD KOTA BHARU.

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP