Tuesday, November 25, 2008

SELAMAT HARI LAHIR (25 NOV) DATO' MUKHRIZ


AloQStaQBlog dengan ini, berbesar hati mengucapkan "SELAMAT HARI LAHIR KEPADA DATO' MUKHRIZ TUN DR. MAHATHIR KE-44" Pada Hari Ini 25-NOV-2008. Didoakan semoga Dato' terus dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, terus majujaya & semoga terus mencapai segala kejayaan dan segala yang diimpikan. TERUS BERJUANG DEMI BERANI BERUBAH! ...


NOTE: Dato'! Tak sangka yer, tarikh lahir kita sama tarikhnya. Tahun aje berlainan.... -AloQStaQBlog.

20 komen:

Tukang Dok Peghati November 25, 2008 at 2:45 PM  

ASSALAMUALAIKUM dan SALAM SEJAHTERA..

Happy Birthday jugak untuk hang Bro Aloq Staq..

Tarikh sama umur beza tu awatnya? Hang muda ka tua lagi? HE!HE!HE!

Wallahualam..

AloQStaQ November 25, 2008 at 4:02 PM  

Hehe tukang ...

Tenkiu Tenkiu ,,, Tarikh sama, tahun beza ... tak awat apa-apa la bro , cuma nak habag aja la, bukan tahun yang sama dengan DMM ... hehehe ... pastinya aku generasi pelapis DMM gak la ... macam hang jugak bro, generasi pelapis abang-abang taiko kita tuuu ...

Hang sihat Tukang?
Macamana skrang? OK ke? :)

AloQStaQ

QasehNuryz November 25, 2008 at 4:12 PM  

Happy betday bro.
Betday Bro sama ngn Mukhriz..

Betday saya sama ngn Pak lah wahahaha

AloQStaQ November 25, 2008 at 4:20 PM  

Qaseh, TQ ... tO chey ... syukran !...

Tak pa Qaseh, tarikh lahir sama dengan Pak Lah tak pa, itu dah ketentuan, tapi, jangan jadi perangai Pak Lah sudah. hehehe ...

Kalau jadi perangai paklah, al makna nya jadi marangperapu kepunden parangsekeperrrr laaa bangsa Melayu ni .... hehehe

AloQStaQ

DukeOfUMNO November 25, 2008 at 5:26 PM  

happy besday gak utk hang sahabatku...hehhehe...pelapis mukhriz nihhh...nanti buleh la jadi calon kaa...exco kaaa...Long live AloQStaQ..!!!

AloQStaQ November 25, 2008 at 5:33 PM  

Sahabat Duke! The great man of the thousand warriors! ...

Ten kiu ... Tima kasih .. semoga berkat doa orang baik-baik dan mulia macam hang diberkati dan diizinkan Allah ... Aminnn ... :)

Hang keja ka arini bro? ... Apapun, teruskan perjuangan kita demi Alif Baa Taa ... Kuatkan ukhuwwah dan perpaduan Melayu Muslim! Kita pasti menang.

InsyaAllah ...

AloQStaQ

lan dak Dow Jones November 25, 2008 at 5:41 PM  

woi alog staq
ko rasa bagus sangat ke boleh bagitau org tarikh lahir ko sama dengan mukriz? blah la luu! macam bagus sangat. KJ lagi best la.

DukeOfUMNO November 25, 2008 at 10:41 PM  

Ya la...ya laaa...budak Dow Jones Street...hehehh...KJ lagi best la...amik la hang...hehhe...hang nak best camana tu? cam suzuki best ka? hehehheh....bulan Mac ni hang tau la nasib hang KJ oiii..!!!

kedah youngster November 26, 2008 at 12:03 AM  

Assalamualaikum....

SELAMAT HARILAHIR SEMOGA DIMURAHKAN REZEKI DAN DIPANJANGKAN UMUR kepada Dato' Mukhriz dan Blogger Aloqstaq.

TAHNIAH!!!

Membe 'lan dak dow Jones' sekor ni apesal? kalau nak promote pengkhianat KJ tu, masuk la blog antikhairi. HE..HE..HE..

AloQStaQ November 26, 2008 at 9:45 AM  

Askum ...

lan dak, kalau KJ best, kenapa ramai orang dok kata KJ tak best?

Contoh: macam kreta kancil, geng yang suka race guna kancil, mesti kata keta kancil gempak, tapi, geng yang naik kreta lain, mesti kata kancil tak best ... semuanya ada sebab tersendiri laaa lan dak oit!. (aloqstaq naik kancil jer).

Jadik, kena paham betui-betui matlamat perjuangan Mukhriz dengan KJ ni ... termasuk DS Khir. Jadi, bagi aku KJ terkeluaq dari landasan pengukuhan parti ... siapa KJ kepada UMNO sebelum Paklah naik jadi PM?? itupun harus dinilai.

Hang tak puaih ati apa lan dak? bukan aku buat SIZE 80 untuk memaklumkan besday aku pun! aku just buat size paling kecik aja - just untuk kesinambungan topik ucapan Selamat Hari Lahir untuk DMM tu aja ... tak dak la niat nak menunjuk-nunjuk ... benda dah kebetulan, nak buat cemana. ishhh, susah la kalau geng KJ dok tak puaih ati tak abih-abih ni ...

Untuk sahabatku Kedah Youngster n Duke! TQ TQ TQ! ... kita sedaya upaya bantu untuk memenangkan calon kita dengan cara yang PALING BERSIH tanpa ada unsur-unsur sogokan dan amalan rasuah politik ... best baca posting terbaru Tun Dr.M pasai politik wang. Tun dah banyak kali ulang untuk kita jauhkan dari perkara tu ... jadi, kita kena amik maklum ler ...! SAY NO TO SETIA(KAT)WANG! ...

kedah youngster November 27, 2008 at 12:02 AM  

Bro,

Pasal posting Tun yang terbaru ni, Lu bole tengok komen2 gua pada setiap posting dari Tun. Sila visit gua punyer blog "MY COMMENT TO CHEDET".

HIDUP DATO' MUKHRIZ !!

hans November 27, 2008 at 2:51 AM  

loh,besday hang sama dgn dato muhkriz kah?
slmt ari lahir lah noh...
Allah selamat kan kamu (x3)
Allah selamat kan bro aloq staq..
Allah selamatkan kamu....

mana kek?
lapaq nih..
huhu

AloQStaQ November 27, 2008 at 9:01 AM  

Ok Kedah youngster ,,,
nanti aku pi jengok sana ! errr, hang balik mai ka minggu ni? ... hehehe ...

ada cerita apa-apa pasai PAS kedah buat onar ka, buat lecey ka, bawak mai la sama yer .. kita balun! ...

Hans TQ , tO chey , tima sih ...
Kek? tunggu laaa ... nanti kita selebret waktu "abdolah the tidur man" turun takhta ... kita buat kek 26 tingkat !... huhu ...

kedah youngster November 27, 2008 at 7:57 PM  

Aku mungkin raye haji ni baru balik kut, biasa la sekarang ni sibuk sikit dengan keje..

Ape-apepun, raye nanti aku halo hang. Bole kita lepak-lepak kat aloq staq, sembang politik... he he he

AloQStaQ November 28, 2008 at 3:37 AM  

Kedah Y,
Oraittt ... Raya Haji koling koling yer ... :)

Selamattt bertugas ... Pulau mesti orang ramai gila punya la ni cuti sekolah ... hehehe ...

Tukang Dok Peghati November 29, 2008 at 6:32 PM  

ASSALAMUALAIKUM dan SALAM SEJAHTERA..

Apa kata hang ulas sikit dalam Blog hang berkenaan apa yang kita dok HINGAQ dalam MYKMU tuh? Depa kata kalau tak puaih hati, pi bukak Blog sendiri! HE!HE!HE!

Jemput masuk Blog aku sama..

http://sensecredaccountability.blogspot.com/

HE!HE!HE!

Wallahualam..

AloQStaQ November 29, 2008 at 8:50 PM  

Tukang,

aku teringin gak nak bubuh sikit dalam blog aku ni pasai tu ... cuma tak sempat nak pikiaq lagi skrg ni nak tulis artikel sebab sibok sikit tak banyak masa terluang ... InsyaAllah akan diusahakan .. TQ bro! ... errr, kawan-kawan yang visit blog aku ni, mohon klik ke Tukang Dok Peghati punya blog yer ... TQ semua!

AloQStaQ

Faizal Zakaria's Blog December 1, 2008 at 1:18 PM  

selamat hari lahir :-)











Papan Tanda Kat Negara Kita Dah Sengetlah :-)
http://pro-faizal.blogspot.com

Kembara Politik December 1, 2008 at 10:53 PM  

Happy belated birthday kpd Datuk dan Bro AloqStaq! Sorry lambat widh. Semoga dimurahkan rezeki dipanjangkan umur dan dapat berjuang dgn ikhlas demi alif ba ta.

AloQStaQ December 5, 2008 at 1:59 AM  

Faizal Zakaria & Kembara Politik ...

Terima kasih sahabat-sahabatku ... Semoga doa kalian akan dimaqbulkan Allah kepada KITA SEMUA, aminnn! Terus berjuang demi Alif Baa Taa ! ...

(Sori lambat reply) terlepas pandang ... hehehe ... ampunnn

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP