Wednesday, July 2, 2008




Laman Web MALAYSIA TODAY kena hacking hari ini (02-Julai-2008) dengan memaparkan mesej berbunyi :

hai!!! this web hacked by GasakdotNet
:p
On Migrations please wait ;p
:p
Malaysia-Today administrator Team

dan dipaparkan poster (wayang) wajah Tun Dr.M memakai pakaian dan topi askar dengan tajuk nya : WE WERE SOLDIERS.



Bagi aku, ini merupakan satu perbuatan terdesak yang TIDAK BERTANGGUNGJAWAB untuk memburukkan namabaik Tun Dr.M di mata rakyat yang akan melayari web tersebut.

Tindakan sebegini haruslah dihentikan serta merta!

AloQStaQ
02-07-2008
5.45 Ptg


5 komen:

jempol July 2, 2008 at 6:21 PM  

nih silap paham...bukan nak memburukkan mahadir tp maksud disebaliknya adalah dia masih berkuasa dan bergerak secara underground...just be understand what meaning of(we were soldiers)it mean strong,war,power and others...so lu pikirlah sendiri...

AloQStaQ July 7, 2008 at 3:28 PM  

hehehe ... jempol , mungkin aku salah tapi aku tak suka la gambaq ayahanda diletakkan sebagai trademark si hacker tu ... tak sedap la viewers tengok ... seolah-olah Tun Dr.M ni jahat dok pi hacking wen org plak ... yang jahat bukan Dr.M tapi, Paklah dan KJ! ........

Wassalam. Thanxs for the comment ...

AloQStaQ July 7, 2008 at 3:29 PM  

seolah-olah Tun Dr.M ni jahat dok pi hacking web org plak ...

abangchiq August 3, 2008 at 8:42 PM  

Smart jugak TUN jadik tentera

Anonymous August 7, 2008 at 4:25 PM  

tak patut.....tak patut.....

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP