Wednesday, April 27, 2011

DOWNLOAD SAJA VIDEO CHINA DOLL2 .... INI ADA BANTUAN KECEMASAN UNTUK PUAK PAKATAN RAKYAT !!!

Aku dapat tahu sejak tersebarnya video China Doll 2 mulai tengahari tadi, ramai puak pakatan khasnya bebudak blogger diorang dah "mampus akai" tak boleh berfikir dengan waras , jadi tiga suku gila babi dan mengalami kekacauan minda yang kronik !

Wabak tersebut menyerang selepas mereka TERMENONTON dengan mata kepala mereka sendiri video ANUGERAH TUHAN berbogel !

Walamakkkk Besauuuu nyer !!! Untung Kak Wan ... & China Doll  & Bini Ajmin & orang itu & orang ini .... hehehe .... patut la macam kawaq !

Siawwwww wooooo !!! Cilaka ! Sey Pak Kaliaw ! ........ 

AloQStaQ ingin membantu puak PAKATAN RAKYAT untuk bertenang dan menjawab segala peluru dari pihak kami di barisan rakyat - Barisan Nasional ... HE HE HE ...

Ni saja aku nak tolong depa menjawab isu bogel dalam video China Doll 2 tu dalam keadaan minda depa yang sedang berkecamuk sekarang ...

Untuk puak-puak blogger Pakatan, korang boleh la sebut : "APAHALNYA DENGAN GAMBAR BERBOGEL DALAM VIDEO TU SAMPAI NAMPAK ANUNYA TU ? ... TAK DA HAL LA ! ... MONYET DI HUTAN PUN BERBOGEL JUGAK ! TAK DA HAL PUNNNNNN !!! ...."

HEHEHE .... Itulah jawapan terbaik untuk mempertahankan ANUGERAH TUHAN tu !

Di Sini Boleh Muat Turun Video ANU Version 2 - Untuk Simpanan Peribadi Anda : (SILA RUJUK LAMAN DARUL EHSAN TODAY)
AloQStaQ
RABU
10:30 Malam
27-April-2011
++ : Bodoh la pada sapa-sapa yang masih mengagungkan si ANUwar tu lagi ! Dia tu dah terbukti memang haprak sial punya manusia !

0 komen:

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP