Wednesday, March 9, 2011

SERAHKAN DNA HANG SECARA SAH B.A.B.I oiiii !!!

KALAU DAH TAU BUKTI DNA YANG DITOLAK TU
(BOTOL MINERAL , TUALA GOOD MORNING & BERUS GIGI)
DIAMBIL SECARA TIDAK ADIL / TIDAK SAH ...

HARI NI AKU CABAQ HANG B.A.B.I OIII ! ...
BAGILAH SECARA SAH DNA HANG
UNTUK DIBANDINGKAN DENGAN DNA "LELAKI Y".

Kalau berbeza dengan DNA Lelaki Y , aku akan respect hang ...
Terbukti hang tak salah meliwat ... Hang memang teraniaya ...

Kalau sama dengan DNA Lelaki Y ,
aku MASIH respect hang
sebab hang berani membuktikan hang memang Peliwat ...

TAPI ......
Kalau hang tak berani nak bagi secara SAH ,
aku anggap hang memang haram jadah ! Peliwat Tegaq !
Pembawa Sial
! Pemusnah Bangsa !
Pelingkup Agama
! Penjahanam Negara !



Ikhlas Dari Aku :
AloQStaQ
09 March 2011
9:20 Pagi

NOTE : B.A.B.I = Brader Anwar Bin Ibrahim

12 komen:

Kamal Sanusi March 9, 2011 at 9:31 AM  

How you can guarantee that the analysis on the DNA will be conducted in a professional matter, transparent, without fear & favor in which the credibility of some KERAjaan agencies are now questionable?

This is not because of Anwar nor this is not because of Saiful. It is simply because of the image of our law and country.

When the end of this story would be Anwar is found guilty, the analysis of his DNA will be determined as "Lelaki Y" at any cost.

AloQStaQ March 9, 2011 at 9:56 AM  

Kapten kapal Kamal Sanusi ...

Tolong la berfikir secara Islam sikit, bro.

... cuba wujudkan perasaan dan berprasangka baik.

Kalau nak bagi, sejuta daya la bro!

Kalau tak nak bagi, beratus juta dalih bleh buat bro!

You said :
"It is simply because of the image of our law and country."

haduiii ... mengaji pandai2, sampai buleh jadi kapten kapai, tuan hanya menggunakan akal fikiran tuan setaraf ini saja ka ?

JANGAN BEGITU bro , tahap paranoid dan syak wasangka tak ketahuan punca hang dah terlalu melampau-lampau ... jangan terlalu taksub dengan dakyah bodoh...

Sejak dari zaman Liwat 1, Anwar menuduh Mahkamah tipu, bohong dan zalim ... ITUKAH YANG TELAH TERTANAM DALAM SANUBARI TUAN KAPTEN SEHINGGA KINI?

Tuan percayakan semua itu?

Kenapa Anwar tak pernah pun nyatakan semua itu (Mahkamah tipu, bohong, zalim , etc,etc) sebelum KES LIWAT 1 berlaku ?

Pendekata semasa dia masih dalam Kabinet? Semasa masih jadi TPM ? kenapa tak sebut waktu tu ?

Ini semua mainan la bro !... tak perlu takut la untuk memberikan bukti DNA demi KEBENARAN untuk DIRI ANWAR SENDIRI & UNTUK RAKYAT TAHU FAKTA SEBENAR ... Tak payah pusing-pusing!

Karpal Singh korang tu kan ada, selama ni, segala macam bentuk taktik pembelaan dia dah apply dalam kes LIWAT 2 ni ...

Takkanlah selepas ni jika Anwar beri sample DNA secara SAH, pihak Mahkamah masih "BERANI" untuk tidak telus ?? - JANGAN MAIN-MAIN LA BAIII ! ...

SEBAB KES INI 27JUTA RAKYAT MALAYSIA SEDANG TENGOK ! TERMASUK SATU DUNIA DOK PERHATI ...

KERAJAAN MALAYSIA takkan sebodoh Pakatan Rakyat untuk membikin konspirasi terancang , sebab kalau semuanya dirancang Manusia, akhirnya pecah juga tembelang ...

TAPI INGATLAH !

KALAU INI ADALAH PERANCANGAN ALLAH , SAMPAI BILA-BILA PUN KEBENARAN AKAN TETAP TERLAKSANA !

Ingat tu Kapten ! Pikiaq cara Islam sama (bak kata MB Kedah!)

Terima kasih kerana tuan memberikan komen dalam bahasa Ibunda tuan ...

Saya amat mengargainya.


AloQStaQ

Muntakhab Ahadith March 9, 2011 at 10:11 AM  

Kamal sanusi!

Maaf kalau aku berbicara...kalau hang nak tengok kebenaran Allah dah buka kebenaran right in front of you!cuma mata hati hang buta, walau pun mata hang yg dua bijik tu celik terang benderang! baik, hang kate mayb tak professional utk dapatkan DNA!ape hujan hang bile ketua Jabatan Kimia DNA Nor Ainora bagi keterangan " DNA yg di ambil dari sample botol, berus gigi dan tuala menyamai dgn DNA yg di esktrak dari sampel Sperma yg di ambil dari rektum Saiful yg di label kan sebagai Lelaki "Y"???dalam TWT anwar mengakui dia mmg guna tiga benda tu...kenapa pihak peguambela tak pun mempertikaikan match matching DNA yg tepat matching?yg dipertikaikan cara sample tu di ambil sahaja...walau pun hakim menolak sample kerana di ambil secara tidak adil tapi itu tidak sekali2 akan menolak hakikat kebenaran yg sample DNA dari botol match dgn DNA di ekstrak dari sperma dari lubang dubur saiful..kenapa anwar tak bising bile keputusan hakim penyebelahi dia kali ni?sedangkan di war war mahkamah berkonspirasi??adakah bile mahkamah bagi keputusan menyebelahi dia baru adil namanya?mane laungan hang mahkamah di beli bile keputusan menyebelahi anwar kali nie?kenapa peguam bela anwar fokus pada 10 DNA pada seluar saiful dan tidak menyerang pada 2 DNA yg di ambil dari rektum saiful???kenapa tak lapor dalam media pembangkang pasal 2 DNA dari rektum sebaliknya dok bising lapor pasal 10 DNA pada seluar????kalau hang pi kedai bundle mtk tolong cek DNA kat seluar yg tergantung kat kedai...bukan 10 hang bleh dapat tapi 100 pun tak pelik...sebab hang sekor datang pegang belek2 tak beli...datang lagi 99 orang belek2 tak beli....hang pk anwar meleset air mani dia pada seluar je ker?hang ni mmg betul2 mati hati tertutup la bro!nak buat macam mane...org nak cari kebenaran akan dapat lihat kebenaran depan mata Allah bentang!tapi hang nak cari helah!maka seribu helah hang akang bagi kepten kapal...gelaran hang kepteng kapal tak selarang dgn pemikiran ortodok hang yg taksub melulu...pk guna kepala hotak hang bro..jgn pk guna kepala lutut hang yg mayb dah haus sebab asyik longgang main bola...

10 sen dari aku

Muntakhab Ahadith March 9, 2011 at 10:11 AM  

Kamal sanusi!

Maaf kalau aku berbicara...kalau hang nak tengok kebenaran Allah dah buka kebenaran right in front of you!cuma mata hati hang buta, walau pun mata hang yg dua bijik tu celik terang benderang! baik, hang kate mayb tak professional utk dapatkan DNA!ape hujan hang bile ketua Jabatan Kimia DNA Nor Ainora bagi keterangan " DNA yg di ambil dari sample botol, berus gigi dan tuala menyamai dgn DNA yg di esktrak dari sampel Sperma yg di ambil dari rektum Saiful yg di label kan sebagai Lelaki "Y"???dalam TWT anwar mengakui dia mmg guna tiga benda tu...kenapa pihak peguambela tak pun mempertikaikan match matching DNA yg tepat matching?yg dipertikaikan cara sample tu di ambil sahaja...walau pun hakim menolak sample kerana di ambil secara tidak adil tapi itu tidak sekali2 akan menolak hakikat kebenaran yg sample DNA dari botol match dgn DNA di ekstrak dari sperma dari lubang dubur saiful..kenapa anwar tak bising bile keputusan hakim penyebelahi dia kali ni?sedangkan di war war mahkamah berkonspirasi??adakah bile mahkamah bagi keputusan menyebelahi dia baru adil namanya?mane laungan hang mahkamah di beli bile keputusan menyebelahi anwar kali nie?kenapa peguam bela anwar fokus pada 10 DNA pada seluar saiful dan tidak menyerang pada 2 DNA yg di ambil dari rektum saiful???kenapa tak lapor dalam media pembangkang pasal 2 DNA dari rektum sebaliknya dok bising lapor pasal 10 DNA pada seluar????kalau hang pi kedai bundle mtk tolong cek DNA kat seluar yg tergantung kat kedai...bukan 10 hang bleh dapat tapi 100 pun tak pelik...sebab hang sekor datang pegang belek2 tak beli...datang lagi 99 orang belek2 tak beli....hang pk anwar meleset air mani dia pada seluar je ker?hang ni mmg betul2 mati hati tertutup la bro!nak buat macam mane...org nak cari kebenaran akan dapat lihat kebenaran depan mata Allah bentang!tapi hang nak cari helah!maka seribu helah hang akang bagi kepten kapal...gelaran hang kepteng kapal tak selarang dgn pemikiran ortodok hang yg taksub melulu...pk guna kepala hotak hang bro..jgn pk guna kepala lutut hang yg mayb dah haus sebab asyik longgang main bola...

10 sen dari aku

Jeffry March 9, 2011 at 1:13 PM  

SI KAMAL TU MUNGKIN BUTE SEBLAH MATE KOT. KARPAL YG DOK MELALAK KATA DIA ADE BUKTI ANUWAR MELIWAT SEPATUTNYA DI JADIKAN SAKSI DAN TUNJUKKAN BUKTI TERSEBUT. KAPAL SINKING ADA BERANI?..OPSS AGAKNYE TELOW DIA DAH MENGUNCUP..MAKLUM LA ORG SAKIT HUHUHU

AnaQarnaba March 9, 2011 at 2:29 PM  

kalau dah penyokong tegar DSAI...semuanya konspirasy..semunya fitnah...semunya tak betol...semuanya rasuah dan semuanya tak adil....itulah imej penyokong tegar DSAI yang tidak berpijak di bumi nyata dan membaling jauh-jauh Qadha dan Qadar Allah swt....

Anonymous March 9, 2011 at 3:14 PM  

Dik Muntakhab Ahadith, abg nasihat jika kita berbicara tentang mahkamah, kita jgn emo tak tentu pasal. Tapi Abg tak salahkan dik mungkin pemikiran tak sampai atau terlalu banyak termakan kata2 Mahadajjal dan penolongnya. Hakim terpaksa tolak 3 bahan bukti tu dik ooi sbb jika DNA DSAI diambil secara paksa dihujung senapang UTK, adalah tidak mustahil jika pihak yg berkuasa mampu memasukkan sampel kedlm dubur budak taik tu. Juga budak taik tu ada ngadu jobonya dicucuk plastik. Walau dia ngaku tak BN (Buang Najis) 2 hari, sampel itu mungkin tercemar sbb Dr terpaksa korek dari lower rectum hingga di upper rectum. Setakat ni dik ada faham. Tapi ada Dr kata rectum budak ni kosong. Hari ini pulak Dr lain ada menyatakan tiada berlaku liwat. Mungkin juga budak malang ni seperti Azizan dlm kes 1 dulu menyatakan kpd hakim sekejap dia diliwat sekejap tidak diliwat.

Anonymous March 9, 2011 at 11:39 PM  

Tapi aku terpikir kenapa DNA mr Y dari estrak air mani bole ada kat jubur saiful. PDRM dah ada teknologi keluarkan air mani sintatik kot

hangkedee March 10, 2011 at 3:24 PM  

kaptin kapi sinki sanusi; kasihan kena balun tak pasai pasi kerana jaga peliwat tegar.aku ada satu syor hang pi sua pungkoqq hang ambil DNA mani Aljuburi syok boleh bukti boleh malu pun boleh kah...kah kah ...kapitan kapai sinki sanusi

Anonymous March 10, 2011 at 10:31 PM  

6 tahun dlm penjara, utk pengetahuan anon ateh, pd setiap seluar hadapan seorang lelaki akan ada kesan semen. PDRM takda keluarkan air mani sintetik tapi negara kita tercatit negara pertama yakni dr sahkan tiada penetrasi tapi ada kes. Ini kes sintetik kot?

Kamal Sanusi March 15, 2011 at 9:23 AM  

Serahkan dulu laporan asal kpd Polis yg dibuat oleh SaiFOOL then we talk about surrendering the DNA.

Kenapa pendakwaan masih tidak mahu menyerahkan laporan tersebut?

Ada yg tak kena la tuuu.... atau pun laporan tersebut sebenarnya masih tidak dibuat lagi.


Wakakakakakakaka..............

p/s: sapa yg nak berdemo, aku sponsor kepala lembu kat dia...

Anonymous March 27, 2011 at 9:03 PM  

kawe pun heran gak... dah mcm2 mahkamah dok bicara.. tp masih x terbukti lg anwar meliwat.. tp tok2 yg pandai kepala bapak ni dok kecoh2 anwar meliwat... siap cakap kalu x puas hati ngan komen blh jumpa kat mahkamah... mcm bdk2 la admin aloq setaq ni.. kalu mmg betul dsai meliwat, mmg palat dsai tu, tp kita x tau betui atau tidak.. sape yg menipu.. cuma media n politik yg suka2 bagi buah fikiran...

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP