Thursday, February 4, 2010

Can I FU*k You Today? - Inikah Bakal PM Idaman Anda ?!!

Perbicaraan Kes Liwat Anwar Ibrahim VS Saiful Bukhari Azlan telah bermula. Alhamdulillah! Setelah setahun lebih Saiful menunggu untuk memberikan keterangan, maka termaktublah petang semalam (Jam 3:00 Ptg - 03 JAN 2010) bermula sidang perbicaraan tersebut, dan SEMUA RAKYAT MALAYSIA TELAH DIKEJUTKAN DENGAN AYAT PALING HAPRAK INI YANG TERPACUL DARI MULUT SEORANG "BAKAL" PM : CAN I F*CK YOU TODAY ? .....

Ya Allah! Selamatkanlah Bumi Malaysia ini dari orang-orang (pemimpin) yang munafiq, menipu dan bermuka-muka ... Hindarilah kami dan anak cucu kami serta generasi akan datang dari dipimpin oleh seorang PELIWAT. Kami memohon kepada Engkau Ya Allah, bantulah kami untuk melawan kejahatan ini. Hanya Engkau Maha Berkuasa dan Maha Berkehendak Ya Allah! ....


Jom kita sama-sama terus ikuti perbicaraan yang PANAS dan HEBAT abad ini !!! ......




AloQStaQ
Khamis
04 FEB 2010 / 9:30 AM

8 komen:

Anonymous February 4, 2010 at 4:30 PM  

jauhkan lah kami ya Allah daripada pemimpin yang ingkar dari semua perintah Mu Ya Allah!!!....buat semua perkara terlarang,mengajar perkara yang songsang,langgar semua pantang larang,bercakap tiada yang benar semuanya temberang,dgn isteri berlaku curang,kesalahan sendiri kata salah orang,rupa saja manusia tapi bersifat binatang....

YANG GAMBI February 4, 2010 at 4:52 PM  

Salam bro, nak buat macam mana.... inilah pilihan mereka.... janji dapat lihat Melayu hancur...

Anonymous February 4, 2010 at 9:06 PM  

Baguih la hang buat doa macam tu.Hang tolong ingat dan simpan doa hang tu.Kalau makbul kita tengok siapa yang benar dan siapa orang munafik.Kalau PR menang dan dapat perintah Malaysia tentulah yang munafik itu BN.Dan lagi satu tulis favourite book Al-Quran tapi bahasa tulisan tak ikut pun Al-Quran.Ada Al-Quran tulis macam tu ke.Nabi dah bagitahu diakhir zaman akan timbul banyak fitnah dan cuba la fikir benda ni fitnah ke atau betul.Dan sekiranya tidak benar kes ini tak tahulah berapa banyak dosa yang akan saudara tanggung.Pembuat fitnah dan penyebar fitnah hukumannya ......Nasihat saya janganlah disebarkan sesuatu yang belum lagi selesai perbicaraan.Dan saya nak tanya satu lagi apakah kelayakan untuk menjadi pewaris nabi.Adakah Najib atau adakah Nik Aziz.Kalau dua-dua tak layak siapakah pewaris nabi tersebut.Jawab le sendiri....
-setapa

Anonymous February 5, 2010 at 12:17 PM  

Allah telah selamatkan Malaysia dari manusia seperti ini....

Syukur.... Alhamdulillah...

Neutral Daily February 5, 2010 at 8:31 PM  

Layari Neutral Daily 'Informasi Neutral Tanpa Kepentingan'

Jika sudi boleh linkkan di blog tuan.. terima kasih..
http://neutraldaily.blogspot.com/

Neutral Daily February 5, 2010 at 8:33 PM  

Layari Neutral Daily 'Informasi Neutral Tanpa Kepentingan'

Jika sudi boleh linkkan di blog tuan.. terima kasih..
http://neutraldaily.blogspot.com/

Anonymous February 9, 2010 at 11:13 AM  

Perancangan DAP disebalik pembelaan Anwar oleh Karpal Singh ?

akumanusiabiasa February 16, 2010 at 8:37 PM  

kamu percaya ke dgan kata2 saiful bukhari 2...erm??
kata2 spa2 pun boleh ckap....

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP